Adgar Tower

The project, which completed in 2016, was the construction of a new tower on an existing tower. There was a long elevator lobby that belonged to the existing building.

 

As a designer, I noticed that there were unused areas in the front of the building, I suggested the owner creating a spacious new big lobby by connecting the access from the street to the big square in front of the Tower.

In my design, I created a feeling of a new and combined tower.

There was a problem' as the area was built in several ceiling levels ceilings heights from 2.70 meters at the entrance and 3.30 up to 6 meters in the elevator complex.

PREVIOUS PROJECT

NEXT PROJECT

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn - Grey Circle
JOIN OUR NEWSLETTER

© 2019 Studio Alisa Sheinson